Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
doporuceni. gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stravovací návyky budoucích gastronomů
(Alena Pavlíčková)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qq9fq/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Hotel and Gastronomy Digital Marketing and Social Media Strategies
(Begaim Saidyldaeva)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j0ibu/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Analýza přínosu sdružování podniků v oboru gastronbomie
(Ivana HANZALOVÁ)2007, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hzixf8// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Řešení problematiky výukových materiálů ve výuce v oboru hotelnictvi a gastronomii s návaznosti na služby v gastronomii
(Jana Vrbenská)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mo873/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
(Zuzana Nešetřilová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dnw6t/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
(Sevastian Kushnei)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hlbwq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy v gastronomii
(Svatoslav Rychtecký)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f5349/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující nákupní rozhodovací proces spotřebitele v gastronomii
(Monika Čapková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bdohi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma