Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

druhove med.

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
 (Monika HANZLÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Med a jeho význam v potravinářství
 (Michaela Dunklerová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iyii3o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Med a jeho význam v potravinářství
 (Romana Šebestíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//weu7ri// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Med jako potravina i jako přírodní léčivo
 (Tereza ŠOLCOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xorb70// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Med jako surovina v potravinářských výrobách a kulinářství
 (Klaudie Adamíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h5bf1q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení vybraných parametrů v různých druzích medu
 (Jiřina Navrátilová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8ipmr5// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Srovnání profilu organických látek v různých druzích medu stejného regionálního původu
 (Tereza Komárková)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//azwzel// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení kvalitativních parametrů u různých vzorků medu
 (Tereza Dufková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nbwedz// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
 (Alena Cizner)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3l76kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry v hodnocení medu, vlivy působící na kvalitu medu
 (Stanislava DOSTÁLOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//oharlw// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)