Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
druhy cokoladyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
(Mariia Kaliuzhnaia)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
(Simona Kahlichová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty na tokové chování čokolády
(Václav Bureš)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mfpure// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy v technologii výroby čokolády
(Veronika Andrýsková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h6m9wl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřebitelského chování na trhu čokolády
(Tereza Bláhová)2023, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/153247 | Marketing / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
(Petra ŠINÁKLOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//c3319v// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Aromaticky aktivní látky různých druhů čokolády
(Markéta Glouzarová)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//00lp96// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv konšování na vybrané vlastnosti hořké čokolády
(Kateřina Ďuricová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gwyzzy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Význam čokolády z gastronomického hlediska
(Daniela Hilková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ieig7n/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma