Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
druhy masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Proteomické rozlišení různých druhů rybího masa
(Filip Souček)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fo3gx9// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Spotřeba masa a chování spotřebitelů v ČR
(Kristyna Terzievová)2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hu6bpz// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
(Klára Mikulíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa a masných produktů
(Libor Nekvinda)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//104w13// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
(Tereza Třetinová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yatw30// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
(Aneta Vítková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6mswkn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
(Kristýna Najmanová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Využití Ramanovy spektroskopie pro hodnocení kvality masa a masných výrobků
(Jana Prudičová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sam71a// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
(Marie Černá)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma