Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

druhy masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Proteomické rozlišení různých druhů rybího masa
 (Filip Souček)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fo3gx9// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Spotřeba masa a chování spotřebitelů v ČR
 (Kristyna Terzievová)

2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hu6bpz// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě masa a masných produktů
 (Libor Nekvinda)

2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//104w13// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
 (Tereza Třetinová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yatw30// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
 (Aneta Vítková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6mswkn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
 (Kristýna Najmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Využití Ramanovy spektroskopie pro hodnocení kvality masa a masných výrobků
 (Jana Prudičová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sam71a// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
 (Marie Černá)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)