Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

duck meat

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv ošetření oreganovou silicí na kvalitu kachního masa
 (Jana Vítová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//et9snn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Inhibice patogenních bakterií v kachním mase s využitím enkapsulovaných rostlinných silic
 (Nina West)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rkyf3b// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Možnost prodloužení úchovy čerstvého kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do křemičitých nanočástic
 (Barbora Lídlová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vrgq4r// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Inhibice oxidačních změn chlazeného kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do nanočástic.
 (Kateřina Zemanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vti6eo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Možnost inhibice patogenních bakterií v kachním mase pomocí oreganové silice enkapsulované do jílových nanočástic
 (Tereza Rychetská)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//txu1d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma