Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
duck meatKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv ošetření oreganovou silicí na kvalitu kachního masa
(Jana Vítová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//et9snn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Inhibice oxidačních změn chlazeného kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do nanočástic.
(Kateřina Zemanová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vti6eo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnost prodloužení úchovy čerstvého kachního masa pomocí silic enkapsulovaných do křemičitých nanočástic
(Barbora Lídlová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vrgq4r// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnost inhibice patogenních bakterií v kachním mase pomocí oreganové silice enkapsulované do jílových nanočástic
(Tereza Rychetská)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//txu1d2// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Inhibice patogenních bakterií v kachním mase s využitím enkapsulovaných rostlinných silic
(Nina West)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rkyf3b// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma