Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dzus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
 (Klára Applová)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135327 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Stanovení přírodních antioxidantů v ovocných džusech
 (Lucie Pelcová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r6ppcw// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Analýza merchandisingových aktivit na trhu s džusy
 (Kateřina Korpasová)

2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/113468 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Účinek tepelného zpracování na obsah vitamínu C v ovocném džusu
 (Tereza Rodovská)

2019, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9cpz2u// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Analýza atributů výrobku na trhu džusů
 (Michaela Šubová)

2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/110557 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Stabilita enkapsulovaných bifidobakterií v ovocných džusech
 (Barbora Hošková)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//tpdbfq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Rostlinné džusy a fenolové látky z nich a jejich role na buňky střevního epithelu
 (Alžběta Maryšková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//guyb0w// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
 (Karla Lukaszczyková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných ukazatelů kvality džusů a studie vlivu ohřevu na obsah antioxidantů
 (Kateřina Andrlová)

2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//n9wz2d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza merchandisingu džusu v maloobchodě
 (Kateřina Klichová)

2012, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/91200 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)