Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dzusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
(Klára Applová)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135327 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Stanovení přírodních antioxidantů v ovocných džusech
(Lucie Pelcová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6ppcw// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Analýza merchandisingových aktivit na trhu s džusy
(Kateřina Korpasová)2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/113468 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Účinek tepelného zpracování na obsah vitamínu C v ovocném džusu
(Tereza Rodovská)2019, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9cpz2u// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Analýza atributů výrobku na trhu džusů
(Michaela Šubová)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/110557 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Stabilita enkapsulovaných bifidobakterií v ovocných džusech
(Barbora Hošková)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//tpdbfq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
(Karla Lukaszczyková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Rostlinné džusy a fenolové látky z nich a jejich role na buňky střevního epithelu
(Alžběta Maryšková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//guyb0w// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných ukazatelů kvality džusů a studie vlivu ohřevu na obsah antioxidantů
(Kateřina Andrlová)2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//n9wz2d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza merchandisingu džusu v maloobchodě
(Kateřina Klichová)2012, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/91200 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma