Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

edam

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
 (Romana Zderčíková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z3b0xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
 (Milan STEHLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iotiff// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
 (Lenka PERNICKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zgvfa7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
 (Ivana NEHODOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y994y5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Webová aplikace pro analýzu dat z databáze bio.tools
 (Dan Polanský)

2017, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yse38/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma