Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
edamKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
(Romana Zderčíková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z3b0xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
(Ivana NEHODOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y994y5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
(Lenka PERNICKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zgvfa7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
(Milan STEHLÍK)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iotiff// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Webová aplikace pro analýzu dat z databáze bio.tools
(Dan Polanský)2017, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yse38/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma