Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
edible oilsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effect of heating on fatty acid composition of edible oils and fat
(Filip Vojáček)2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3mntaq// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma
Stanovení profilu mastných kyselin v hmyzích surovinách modifikovaných výživovými přídavky jedlých olejů a vitamínu D k základnímu krmivu hmyzu
(Adéla Tomanová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2a6r8d// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Právní a ekonomické aspekty nakládání s odpady z jedlých olejů a tuků ve statutárním městě Zlín
(Veronika Maňáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//60rhq8// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Hodnocení rostlinných olejů pomocí abrazivní rozpouštěcí\nl{} voltametrie na uhlíkových pastových elektrodách
(Anna Horská)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//m7qgwu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Chemické parametry jedlých olejů na trhu v ČR
(Jaromír Šebela)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fib8ux// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Zastoupení mastných kyselin u speciálních potravinářských druhů olejů (lněný, konopný, mandlový, sezamový, arganový)
(Jitka Sisrová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a0vuus// | Agrobiologie / Molekulární biologie a biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Charakterizace složení a stability jedlých rostlinných olejů pomocí infračervené spektrometrie
(Chi Mai Nguyenová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//z8y2a6// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Porovnání zastoupení mastných kyselin u přírodních a bio jedlých rostlinných olejů
(Markéta Pevná)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hvvh8d// | Agrobiologie / Molekulární biologie a biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Screening jedlých olejů fluorescenční spektroskopií
(Martina Fuksová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x2u17e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení tepelné degradace vybraných jedlých olejů pomocí luminiscenční spektroskopie
(Jana Janáčová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ndbzy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma