Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
effects on quality of meatKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
(Tumelo Moyo)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wzweqi// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Captive bolt or free bullet? An influence of fallow deer slaughter on behaviour, physiology and meat quality
(Aline Dos Santos Lanes)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m3yr6j// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Effects of different ageing techniques on beef quality
(Kabir Adesina Taiwo)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wp3eoc// | Tropical Farming Systems / | Práce na příbuzné téma
Nutritional quality of meat from waxy pigs hybrids
(Vanessa Nisengwe)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dijov0// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Effects of immunocastration on social interaction and activity budget of common eland (Taurotragus oryx)
(Abubakar Sadiq Musa)2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ib9spy// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma
Influence of Essential Oil Blanching on Drying Kinetics of Dehydrated Meat
(Diego Antonio Claramount Ruiz)2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//40ct9g// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma
Physical & organoleptic characteristics of novel rabbit meat products
(Temitope Elizabeth Omogbemi)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jksxcp// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma