Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
egg productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
(Martin Doležal)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků
(Sandra Beierová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j3a6ur// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
(Kamila Součková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza determinant spotřeby vajec a vaječných výrobků v ČR
(Michaela Králová)2013, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//52p3na// | Provoz a ekonomika / | Práce na příbuzné téma
Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka.
(Tomáš PICH)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//07u5rj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma