Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

emulsions

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Preparation and characterization of oil emulsions for drug delivery
 (Hynek Housar)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5kba05// | Chemické inženýrství a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Experimental characterization of the oil-in-water emulsions with variable viscosity of the dispersed phase
 (Vojtěch Koutník)

2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//x4m8cm// | Chemické inženýrství a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Encapsulation of lipophilic substances in the form of emulsions by the spray drying process
 (Martin Rompotl)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9y3ggo// | Nano a mikrotechnologie v chemickém inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Modeling the rheology of emulsions: High-performance parallel computing using Graphics Processing Unit (GPU)
 (Pavel Kupka)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//qo738w// | Procesní inženýrství a informatika / | Práce na příbuzné téma

Phase Inversion in n-undecane/water Emulsions
 (Jiří POHLODEK)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//py63te// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti a stabilita kosmetických emulzí
 (Petra Škramlíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pqnr8h// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Použití konzervantů a jejich vliv na stabilitu kosmetických emulzí
 (Kateřina Dlouhá)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//x4yr1g// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv želatiny na vlastnosti emulzí stabilizovaných celulózovými nanokrystaly
 (Barbora Andersová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//butlu1// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Práce na příbuzné téma

Fyzikální stabilita kosmetických emulzí
 (Monika Šupolíková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i8ujuy// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Pickeringovy emulze pro enkapsulaci kurkuminu
 (Berenika Kočí)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ywgfd// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)