Theses on the same topic (having an identical keyword):
emulsionsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Encapsulation of lipophilic substances in the form of emulsions by the spray drying process
(Martin Rompotl)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9y3ggo// | Nano a mikrotechnologie v chemickém inženýrství / | Theses on a related topic
Preparation and characterization of oil emulsions for drug delivery
(Hynek Housar)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5kba05// | Chemické inženýrství a bioinženýrství / | Theses on a related topic
Experimental characterization of the oil-in-water emulsions with variable viscosity of the dispersed phase
(Vojtěch Koutník)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//x4m8cm// | Chemické inženýrství a bioinženýrství / | Theses on a related topic
Modeling the rheology of emulsions: High-performance parallel computing using Graphics Processing Unit (GPU)
(Pavel Kupka)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//qo738w// | Procesní inženýrství a informatika / | Theses on a related topic
Phase Inversion in n-undecane/water Emulsions
(Jiří POHLODEK)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//py63te// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Emulze stabilizované komplexem protein polysacharid
(Tereza Kunetková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ram29t// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic
Použití konzervantů a jejich vliv na stabilitu kosmetických emulzí
(Kateřina Dlouhá)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//x4yr1g// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Fyzikální stabilita kosmetických emulzí
(Monika Šupolíková)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i8ujuy// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Pickeringovy emulze pro enkapsulaci kurkuminu
(Berenika Kočí)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ywgfd// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Enkapsulace prebiotik a probiotik do vícečetných emulzí
(Kseniia Trotsenko)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i03q5f// | Přírodní látky a léčiva / | Theses on a related topic