Theses on the same topic (having an identical keyword):

emulsions

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 28 theses)
Pickeringovy emulze pro enkapsulaci kurkuminu
 (Berenika Kočí)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ywgfd// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

Enkapsulace prebiotik a probiotik do vícečetných emulzí
 (Kseniia Trotsenko)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i03q5f// | Přírodní látky a léčiva / | Theses on a related topic

Vliv želatiny na vlastnosti emulzí stabilizovaných celulózovými nanokrystaly
 (Barbora Andersová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//butlu1// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic

Transdermální absorpce z emulzí s enkapsulovanými složkami esenciálních olejů
 (Kateřina Mochťáková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3na19d// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic

Pickeringovy emulze jako nosiče esenciálních olejů
 (Sabina Botková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lhaef0// | Biomateriály a kosmetika / - | Theses on a related topic

Studium a příprava vícenásobných emulzí
 (Kristýna Opustilová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4k4s3k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Potravinářské emulze a jejich charakterizace
 (Marie Chvatíková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vfx4at// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Emulze stabilizované komplexem protein polysacharid
 (Tereza Kunetková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ram29t// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic

Příprava proteinových hydrolyzátů a jejich využití ve speciálních ochranných emulzích
 (Adéla Mahdalová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//662ptq// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Theses on a related topic

Vliv fyzikálních faktorů na stabilitu emulzí
 (Lucie Pinďáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pjn1vu// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 28 theses)