Theses on the same topic (having an identical keyword):
emulsionsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Pickeringovy emulze pro enkapsulaci kurkuminu
(Berenika Kočí)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ywgfd// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic
Enkapsulace prebiotik a probiotik do vícečetných emulzí
(Kseniia Trotsenko)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i03q5f// | Přírodní látky a léčiva / | Theses on a related topic
Vliv želatiny na vlastnosti emulzí stabilizovaných celulózovými nanokrystaly
(Barbora Andersová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//butlu1// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic
Transdermální absorpce z emulzí s enkapsulovanými složkami esenciálních olejů
(Kateřina Mochťáková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3na19d// | Materiály a technologie / Biomateriály a kosmetika | Theses on a related topic
Pickeringovy emulze jako nosiče esenciálních olejů
(Sabina Botková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lhaef0// | Biomateriály a kosmetika / - | Theses on a related topic
Studium a příprava vícenásobných emulzí
(Kristýna Opustilová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4k4s3k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Potravinářské emulze a jejich charakterizace
(Marie Chvatíková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vfx4at// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Emulze stabilizované komplexem protein polysacharid
(Tereza Kunetková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ram29t// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic
Příprava proteinových hydrolyzátů a jejich využití ve speciálních ochranných emulzích
(Adéla Mahdalová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//662ptq// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Theses on a related topic
Vliv fyzikálních faktorů na stabilitu emulzí
(Lucie Pinďáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pjn1vu// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic