Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
emulze o/vKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování vlivu vybraných syntetických konzervantů na stabilitu kosmetické emulze typu O/V
(Anna Holubová)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//iz2m68// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma
Stabilita emulzí O/V v prítomnosti neionogenních surfaktantů
(Lenka HRDOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lxlsxh// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Pickeringovy emulze jako nosiče esenciálních olejů
(Sabina Botková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lhaef0// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma
Konopný olej, jeho charakterizace a použití v emulzích
(Veronika Slezáková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mrvn2z// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Optimalizace přídavku derivátu celulózy v závislosti na stabilitě emulzí
(Lenka Vaňharová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rqyo5x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Potravinářské emulze
(Petr KYSUČAN)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//onqzil// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma