Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
enogastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
(Zuzana Kozlovská)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14841/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Využití nově vyšlechtěných odrůd révy vinné
(Aneta Němečková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13674/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Získávání profesních znalostí u sommelierů
(Kristýna Šulcová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6826/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma