Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
enogastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Víno ve spojitosti s enogastronomií
(Nikola Štěpánková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/rxpfb/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Enogastronomie v Champagni
(Anna Dostálová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13472/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání vnímání enogastronomických vztahů při tvorbě kombinací mezi českými konzumenty a odbornými experty
(Adam Švidek)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8bsace// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Enogastronomie v podmínkách České Republiky
(Adam Švidek)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//im7cx3// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení
(Tereza KŘIVOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//orcky9// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii a enogastronomii
(Lucie Lhotská)2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s656pj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Víno a párovanie vína s jedlom
(Jakub Košút)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Studijní opora předmětu stolničení - Víno
(Barbora Gregorová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xtlnj/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
(Zuzana Kozlovská)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14841/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Využití nově vyšlechtěných odrůd révy vinné
(Aneta Němečková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13674/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma