Theses on the same topic (having an identical keyword):

enzymove opracovani

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Slepičí běháky jako netradiční zdroj kolagenu
 (Linh Thi Hong Ngo)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q384vj// | Chemistry and Materials Technology / Polymer Engineering | Theses on a related topic

Extrakce kolagenních produktů z nevyužitých částí drůbeže
 (Aneta Polaštíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ukjurh// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Theses on a related topic

Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty.
 (Kristýna Polášková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jx7x72// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Theses on a related topic

Zpracování bílkovinného odpadu z výroby strojně odděleného masa.
 (Milan Dujka)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a2twlb// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Theses on a related topic

Zpracování vedlejších kolagenních produktů z drůbežáren.
 (Petra Berčíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//24gl9h// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Theses on a related topic

Příprava potravinářských želatin z netradiční kolagenní suroviny
 (Terezie Miklášová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y2p2k8// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Příprava potravinářských želatin z kuřecího kolagenu
 (Adéla Havelková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a04v5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Kuřecí běháky jako netradiční surovina pro přípravu želatin a hydrolysátů
 (Adéla Havelková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fi9qvs// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Modelování podmínek extrakce želatiny z hovězích šlach.
 (Andrea Marholtová)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hg3pzi// | Chemie a technologie materiálů / Technologie a management | Theses on a related topic