Theses on the same topic (having an identical keyword):
enzymove opracovaniKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Slepičí běháky jako netradiční zdroj kolagenu
(Linh Thi Hong Ngo)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q384vj// | Chemistry and Materials Technology / Polymer Engineering | Theses on a related topic
Extrakce kolagenních produktů z nevyužitých částí drůbeže
(Aneta Polaštíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ukjurh// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Theses on a related topic
Zpracování kuřecích běháků na bílkovinné produkty.
(Kristýna Polášková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jx7x72// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Theses on a related topic
Zpracování bílkovinného odpadu z výroby strojně odděleného masa.
(Milan Dujka)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a2twlb// | Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie | Theses on a related topic
Zpracování vedlejších kolagenních produktů z drůbežáren.
(Petra Berčíková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//24gl9h// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Theses on a related topic
Příprava potravinářských želatin z netradiční kolagenní suroviny
(Terezie Miklášová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y2p2k8// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Příprava potravinářských želatin z kuřecího kolagenu
(Adéla Havelková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a04v5n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Kuřecí běháky jako netradiční surovina pro přípravu želatin a hydrolysátů
(Adéla Havelková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fi9qvs// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Modelování podmínek extrakce želatiny z hovězích šlach.
(Andrea Marholtová)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hg3pzi// | Chemie a technologie materiálů / Technologie a management | Theses on a related topic