Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ergokalciferol

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Význam vitaminu D a vápníku ve výživě člověka
 (Magdaléna Bártová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//fi7whu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv vitaminu D na kompenzaci diabetes mellitus
 (Tereza Strádalová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//etqjjb// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Nejvýznamnější potravinové zdroje lipofilních vitaminů
 (Simona Šafránková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9t66je// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vitamín D v potravinách - význam a možnosti jeho stanovení
 (Jana Komzáková)

2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0o03qe// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika lipofilních vitaminů a jejich stanovení chromatografickými technikami
 (Tereza ŠENKOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8lqsjw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika lipofilních vitaminů a jejich stanovení chromatografickými technikami
 (Tereza ŠENKOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8lqsjw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma