Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ergokalciferolKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Význam vitaminu D a vápníku ve výživě člověka
(Magdaléna Bártová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fi7whu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Nejvýznamnější potravinové zdroje lipofilních vitaminů
(Simona Šafránková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9t66je// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv vitaminu D na kompenzaci diabetes mellitus
(Tereza Strádalová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//etqjjb// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vitamín D v potravinách - význam a možnosti jeho stanovení
(Jana Komzáková)2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0o03qe// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vitamín D v potravinách - význam a možnosti jeho stanovení
(Jana Komzáková)2009, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0o03qe// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika lipofilních vitaminů a jejich stanovení chromatografickými technikami
(Tereza ŠENKOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8lqsjw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma