Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ethical differences in gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Etické problémy príjazdového cestovného ruchu v oblasti gastronómie s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam klientov
 (Diana Pôbišová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15342/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
 (Vanessa van Bebber)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6894/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
 (Adéla Lukášová)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8650/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů
 (Anežka Pivoňková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13864/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma