Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ethical differences in gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Etické problémy príjazdového cestovného ruchu v oblasti gastronómie s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam klientov
(Diana Pôbišová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15342/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
(Vanessa van Bebber)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6894/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů.
(Adéla Lukášová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8650/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů
(Anežka Pivoňková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13864/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma