Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
exopolysacharidyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě sýrů
(Magdalena Kráčmarová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t3w2kl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
(Lucie Červenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Analytické metody pro kvalitativní a kvantitativní analýzu exopolysacharidů bakterií mléčného kvašení
(Barbora Čížková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o18m8a// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Produkce vitamínů,exopolysacharidů a bakteriocinů bakteriemi mléčného kvašení
(Kristýna Turková)2007, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ejz01/ | Biologie / | Práce na příbuzné téma
Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
(Věra KRPATOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dof1gr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma