Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

exoticke ovoce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Exotické ovoce v gastronomii
 (Jitka Kalinová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/u37ozk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
 (Klára Jégrová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jus9go// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti zpracování vybraných druhů exotického ovoce na džemy a želé
 (Michaela Pavlíková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//r1m4rn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Význam exotického ovoce ve výživě české populace
 (Dita Vrkoslavová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//edipea// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Zdravotní a ekologická rizika importovaného ovoce.
 (Lucie Syslová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oihlxl// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii
 (Kateřina Zámečníková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//59jrp5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Subtropické a tropické druhy ovoce zastoupené v české obchodní síti
 (Kristýna Dančáková)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uhd2wq// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
 (Karla Lukaszczyková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma