Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

experiential gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Ojedinělý gastronomický koncept
 (Jaroslava Gopaul)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5364/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
 (Karolína Worková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma