Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
faktory ovlivnujici dekarboxylazovou aktivituKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
(Eva LORENCOVÁ)2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení v procesu výroby piva
(Kristýna Zapletalová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g4u0kd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva
(Iveta Mahovská)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x2teip// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
(Pavel PLEVA)2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vnější faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných grampozitivních bakterií
(Veronika GAJAROVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zsmiz1// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
(Michal Rybenský)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dj7584// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
(Tereza PODEŠVOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cj03x// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u bakterií s dieteticko-léčebnými účinky
(Khatantuul PUREVDORJ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//icbp43// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v kyselém prostředí.
(Monika TAŤÁKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//07ocvc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens
(Adéla ANDRESOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3gppss// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma