Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
falsovani meduKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití nukleární magnetické rezonance k detekci falšování medu
(Andrea Nosková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nkuw9h// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Průkaz falšování medu
(Daniela Semlerová)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3e8hsy// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení kvalitativních parametrů u různých vzorků medu
(Tereza Dufková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nbwedz// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní vlastnosti medu
(Lucie Jurčová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hdv1qd// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výrobní cena medu u zájmových a profesních chovatelů
(Vojtěch Chalupa)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r2sqad// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Stanovení pravosti a falšování medu iontově výměnnou chromatografií
(Tereza Ždiniaková)2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5wsaaf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita medu v závislosti na jeho původu
(Alena Třísková)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oh9wul// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Nové metody pro detekci falšování českého medu
(Tereza Podskalská)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//y9vvqh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
(Alena Cizner)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3l76kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení medu
(Barbora Stará)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma