Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

falsovani medu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Využití nukleární magnetické rezonance k detekci falšování medu
 (Andrea Nosková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nkuw9h// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Průkaz falšování medu
 (Daniela Semlerová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//3e8hsy// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení kvalitativních parametrů u různých vzorků medu
 (Tereza Dufková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nbwedz// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní vlastnosti medu
 (Lucie Jurčová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hdv1qd// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výrobní cena medu u zájmových a profesních chovatelů
 (Vojtěch Chalupa)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r2sqad// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Stanovení pravosti a falšování medu iontově výměnnou chromatografií
 (Tereza Ždiniaková)

2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//5wsaaf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalita medu v závislosti na jeho původu
 (Alena Třísková)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oh9wul// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Nové metody pro detekci falšování českého medu
 (Tereza Podskalská)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//y9vvqh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
 (Alena Cizner)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3l76kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení medu
 (Barbora Stará)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)