Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

falsovani potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Využití hmotnostní spektrometrie při odhalování falšování potravin
 (Aneta Štěpánová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rab13i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Falšování potravin živočišného původu
 (Jakub Tesař)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//66qgm3// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Využití DNA barcodingu k detekci falšování potravin
 (Tereza Mikysková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//35607w// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Falšování potravin na trhu EU
 (Kristýna Kočková)

2024, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/92354 | Mezinárodní obchod / | Práce na příbuzné téma

Spolehlivost metod určených pro průkaz falšování potravin
 (Hana Kratochvilová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//r89te0// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Odhalování falšování potravin pomocí lidských smyslů
 (Jana Nedzelská)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jcdm9t// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Autenticita potravin na českém trhu
 (Renata LÍBALOVÁ)

2016, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ugxsq4// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Vybrané metody posouzení autentičnosti u některých skupin potravin,
 (Alžběta Vítková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7dcnqa// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Průkaz falšování potravin na základě analýzy DNA
 (Jana BRUŠTÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//irfiqq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Falšování potravin
 (Květuše ROZMAHELOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l9td0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)