Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fazole

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Fazole jako maso chudých lidí: případová studie z Tanzanie
 (Aneta PAVLOKOVÁ)

2022, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//u3mjk4// | Mezinárodní rozvojová a environmentální studia / | Práce na příbuzné téma

Pěstování a odrůdový sortiment fazole zahradní
 (Petra Karásková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f7sf1c// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Pěstování a odrůdový sortiment fazole zahradní
 (Michaela Schreyerová)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4d6f0h// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Muž, který si nekoupil plechovku fazolí
 (Nikola Minářová)

2022, Diplomová práce, Divadelní fakulta / Janáčkova akademie múzických umění

https://is.jamu.cz/th/nnisd/ | Dramatická tvorba a média / Audiovizuální tvorba a divadlo | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Martina Hozová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí
 (Lucie Minaříková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1pq1hy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení na antioxidační aktivitu a obsah fenolických látek ve vybraných druzích fazolí
 (Martina FALTÝNKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx5kpi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Eliška ELIÁŠOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//thv694// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Základní chemické charakteristiky vybraných druhů fazolí
 (Kateřina PÍŠŤKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9qhwve// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Neznámá enzymová aktivita metabolizující cytokininy zeatinového typu v kukuřici a fazoli
 (Filip KOKÁŠ)

2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1dfxcq// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)