Theses on the same topic (having an identical keyword):
fazoleKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Fazole jako maso chudých lidí: případová studie z Tanzanie
(Aneta PAVLOKOVÁ)2022, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//u3mjk4// | Mezinárodní rozvojová a environmentální studia / | Theses on a related topic
Pěstování a odrůdový sortiment fazole zahradní
(Petra Karásková)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//f7sf1c// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Theses on a related topic
Pěstování a odrůdový sortiment fazole zahradní
(Michaela Schreyerová)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4d6f0h// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Theses on a related topic
Muž, který si nekoupil plechovku fazolí
(Nikola Minářová)2022, Diplomová práce, Divadelní fakulta / Janáčkova akademie múzických umění
• https://is.jamu.cz/th/nnisd/ | Dramatická tvorba a média / Audiovizuální tvorba a divadlo | Theses on a related topic
Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Martina Hozová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí
(Lucie Minaříková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1pq1hy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv klíčení na antioxidační aktivitu a obsah fenolických látek ve vybraných druzích fazolí
(Martina FALTÝNKOVÁ)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx5kpi// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
(Eliška ELIÁŠOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//thv694// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Základní chemické charakteristiky vybraných druhů fazolí
(Kateřina PÍŠŤKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9qhwve// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Neznámá enzymová aktivita metabolizující cytokininy zeatinového typu v kukuřici a fazoli
(Filip KOKÁŠ)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//1dfxcq// | Biochemie / | Theses on a related topic