Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti aplikace mastných kyselin při ukončení alkoholové fermentace
(Michal Černoch)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwysct// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
(Lucie Drcmánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Anaerobní fermentace kuchyňských odpadů
(Adam Buršík)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//31jtw8// | Odpadové hospodářství / | Práce na příbuzné téma
Přírodní a syntetické látky jako manipulátory bachorové fermentace
(Mariana Vadroňová)2024, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kqu8p8// | Vědy o zvířatech / | Práce na příbuzné téma
Možnosti hygienizace kalů z ČOV pomocí procesu aerobní fermentace bioodpadů
(Tereza Švadlenková)2022, Bakalářská práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/147768 | Chemické a environmentální inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervančních přípravků na průběh sekundární fermentace u modelových čirokových siláží
(Lucie Hronová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jd0fa6// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma
Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice
(Phuong Anh Nguyen)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qc4m7a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
(Pavlína Hanáková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
(Ondřej Findura)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma