Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
(Hana Svobodová)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
(Lucie Drcmánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Anaerobní fermentace kuchyňských odpadů
(Adam Buršík)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//31jtw8// | Odpadové hospodářství / | Práce na příbuzné téma
Možnosti hygienizace kalů z ČOV pomocí procesu aerobní fermentace bioodpadů
(Tereza Švadlenková)2022, Bakalářská práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/147768 | Chemické a environmentální inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Membránová separace primárních produktů fermentace
(Jonatan Šercl)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bi7l30// | Nano a mikrotechnologie v chemickém inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Chromatografie SMB pro izolaci mannitolu z vybraných produktů fermentace a extraktů
(Daniel Růžička)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//w54a75// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
(Barbora Pažoutová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Energetické využití biomasy cestou mokré fermentace
(Lukáš Odehnal)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//sgen35// | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace s obsahem listů na senzorické vlastnosti vína
(Soňa Podholová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8i2jsc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma