Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
 (Hana Svobodová)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
 (Lucie Drcmánková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
 (Kamil Šín)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Anaerobní fermentace kuchyňských odpadů
 (Adam Buršík)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//31jtw8// | Odpadové hospodářství / | Práce na příbuzné téma

Možnosti hygienizace kalů z ČOV pomocí procesu aerobní fermentace bioodpadů
 (Tereza Švadlenková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/147768 | Chemické a environmentální inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Membránová separace primárních produktů fermentace
 (Jonatan Šercl)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bi7l30// | Nano a mikrotechnologie v chemickém inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Chromatografie SMB pro izolaci mannitolu z vybraných produktů fermentace a extraktů
 (Daniel Růžička)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//w54a75// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
 (Barbora Pažoutová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Energetické využití biomasy cestou mokré fermentace
 (Lukáš Odehnal)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//sgen35// | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace s obsahem listů na senzorické vlastnosti vína
 (Soňa Podholová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8i2jsc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)