Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentace masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
 (Petr Starostka)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mwsy4p// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
 (Radek HOLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití rostlinných látek pro konzervaci masa a masných výrobků
 (Denisa Bělinová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wa3f5r// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Produkce a využití koňského masa
 (Yelizaveta Poda)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6n37uk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa
 (Jiří ROUŠAL)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s6z0u6// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
 (Lucie KOSTŘICOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma