Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentace masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
(Petr Starostka)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mwsy4p// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
(Radek HOLÍK)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití rostlinných látek pro konzervaci masa a masných výrobků
(Denisa Bělinová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wa3f5r// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Produkce a využití koňského masa
(Yelizaveta Poda)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6n37uk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa
(Jiří ROUŠAL)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s6z0u6// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
(Lucie KOSTŘICOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma