Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentation of beerKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
(Brem Sam)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0bvoi// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
(Martin Buchta)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l88vkz// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Biosorpce technologicky významných látek v průběhu kvašení a zrání piva
(Kryštof Dopita)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//potik6// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma