Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermented foodsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fermented plant foods and their importance in food security in northern Ghana
(Kingsley Obeng Buaben)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wqew1u// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma
Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin
(Jaroslav Krupinský)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//scawml// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu
(Karolína Fričová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//amav31// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
(Nina Šonkoľová)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kyrv4m// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
(Eva Rejchrtová)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
(Monika Augustová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fwxub0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů
(Iveta Sokolová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7zhm5b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti stanovení ethylkarbamátu v produktech kvasných výrob
(David Hlaváč)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rds3hw// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
(Ludmila ZÁLEŠÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4zrxz7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
(Ludmila ZÁLEŠÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4zrxz7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma