Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermented beverages

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Vlastnosti vybraných netradičních fermentovaných nápojů
 (Jana Kopečková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5zst2o// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití houby Monascus při produkci kvašených nápojů
 (Alžběta Zubková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bs1dtb// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti nastavení vybraných parametrů u filtrace kvašených nápojů
 (Monika Kvapilová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lwoibm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné nápoje
 (Karolína Horáková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3swt6q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Metabolity fermentovaných alkoholických nápojů v lidském pachu
 (Kateřina Krajčová)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//mks0df// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

Tvorba 4-vinylguajakolu v kvašených nápojích
 (Václav Kubík)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//xpkyt7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Technologické možnosti výroby ciderů a sladinových kvašených nápojů.
 (Jakub Sojka)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//syx4y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tvorba 4-vinylguajakolu v kvašených nápojích
 (Václav Kubík)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//xpkyt7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologických operací na obsah těkavých látek v kvašených nápojích
 (Jakub Nešpor)

2020, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//gpw7vb// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Nápoje fermentované symbiotickými kulturami
 (Veronika Richter)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lhabgj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)