Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermented beveragesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vlastnosti vybraných netradičních fermentovaných nápojů
(Jana Kopečková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5zst2o// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití houby Monascus při produkci kvašených nápojů
(Alžběta Zubková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bs1dtb// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti nastavení vybraných parametrů u filtrace kvašených nápojů
(Monika Kvapilová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lwoibm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné nápoje
(Karolína Horáková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3swt6q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Metabolity fermentovaných alkoholických nápojů v lidském pachu
(Kateřina Krajčová)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//mks0df// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Tvorba 4-vinylguajakolu v kvašených nápojích
(Václav Kubík)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//xpkyt7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Technologické možnosti výroby ciderů a sladinových kvašených nápojů.
(Jakub Sojka)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//syx4y6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tvorba 4-vinylguajakolu v kvašených nápojích
(Václav Kubík)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//xpkyt7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologických operací na obsah těkavých látek v kvašených nápojích
(Jakub Nešpor)2020, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//gpw7vb// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Nápoje fermentované symbiotickými kulturami
(Veronika Richter)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lhabgj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma