Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermented dairy productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny obsahu probiotických bakterií během skladování vybraných mléčných výrobků
(Denisa Vanišová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/atagc/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e4ufbw// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů
(Marie ZÁMEČNÍKOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//avtzrs// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma
Modifikace textury fermentovaných mléčných výrobků
(Jan Pištěk)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//lv5re0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti kombinace Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus plantarum ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Jan Vaňous)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wrh77t// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Dominika Ziková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
(Adéla Kocourková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných parametrů na jakost kysaných mléčných výrobků
(Monika Švandová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kjqg7z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku nutričně významných složek na vybrané vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků
(Simona HONESOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//253q04// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma