Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermented dairy products

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků
 (Evgeniya Strepan)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tjd4mb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu probiotických bakterií během skladování vybraných mléčných výrobků
 (Denisa Vanišová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/atagc/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Modifikace textury fermentovaných mléčných výrobků
 (Jan Pištěk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//lv5re0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
 (Kamil Šín)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti kombinace Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus plantarum ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Jan Vaňous)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wrh77t// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
 (Adéla Kocourková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných parametrů na jakost kysaných mléčných výrobků
 (Monika Švandová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kjqg7z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace druhu Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných výrobků
 (Alexandra Costiucova)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//evqr2i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
 (Dominika Ziková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)