Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermented dairy productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků
(Evgeniya Strepan)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tjd4mb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu probiotických bakterií během skladování vybraných mléčných výrobků
(Denisa Vanišová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/atagc/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Modifikace textury fermentovaných mléčných výrobků
(Jan Pištěk)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//lv5re0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti kombinace Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus plantarum ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Jan Vaňous)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wrh77t// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
(Adéla Kocourková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných parametrů na jakost kysaných mléčných výrobků
(Monika Švandová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kjqg7z// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Možnosti aplikace druhu Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných výrobků
(Alexandra Costiucova)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//evqr2i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Dominika Ziková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma