Theses on the same topic (having an identical keyword):

fermented dairy products

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 18 theses)
Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků
 (Evgeniya Strepan)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tjd4mb// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Změny obsahu probiotických bakterií během skladování vybraných mléčných výrobků
 (Denisa Vanišová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/atagc/ | Nutriční terapie / | Theses on a related topic

Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//e4ufbw// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Modifikace textury fermentovaných mléčných výrobků
 (Jan Pištěk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//lv5re0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
 (Adéla Kocourková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
 (Kamil Šín)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
 (Dominika Ziková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Možnosti kombinace Lactobacillus acidophilus a Lactobacillus plantarum ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Jan Vaňous)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wrh77t// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Možnosti aplikace druhu Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných výrobků
 (Alexandra Costiucova)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//evqr2i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 18 theses)