Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermented foods

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Fermented plant foods and their importance in food security in northern Ghana
 (Kingsley Obeng Buaben)

2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wqew1u// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma

Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin
 (Jaroslav Krupinský)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//scawml// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu
 (Karolína Fričová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//amav31// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti stanovení ethylkarbamátu v produktech kvasných výrob
 (David Hlaváč)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rds3hw// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
 (Eva Rejchrtová)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů
 (Iveta Sokolová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7zhm5b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
 (Monika Augustová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fwxub0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
 (Ludmila ZÁLEŠÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4zrxz7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách
 (Markéta KONEČNÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p3plpb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma