Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermented meat productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků
(Vít Dikoras)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ds7hck// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků
(Lucie Nováková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7rshqj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj fermentovaných a sušených masných výrobků
(Jan Srovnal)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3scs28// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
(Marika Lhotská)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
(Dagmar Bábková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Romana Korandová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//br5a2j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Monitoring obsahu biogenních aminů ve fermentovaných masných výrobcích
(Monika Strašáková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bcntb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Barbora Chytilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání
(Adéla Krmelová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6u6fr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Monika Bělašková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxgupq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma