Theses on the same topic (having an identical keyword):

fermented milk products

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 18 theses)
Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
 (Klára Orestová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t8e9cx// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Theses on a related topic

Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
 (Lucie Rajmicová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic

Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
 (Ondřej Černý)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic

Sledování vybraných senzorických vlastností fermentovaných mléčných výrobků
 (Kateřina Kynčlová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k1pjrl// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vliv přídavku vlákniny na kvalitu fermentovaných mléčných výrobků s obsahem probiotik
 (Katerina Vihanova)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rvsst8// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Probiotické mikroorganismy ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Martina Andrýsková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ex8ryb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
 (Eva Ziková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Selektivní stanovení bifidobakterií v potravních doplňcích a mléčných kysaných výrobcích
 (Tereza Jehličková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ct62sn// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Probiotické mikroorganismy ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Martina Andrýsková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ex8ryb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
 (Eva Ziková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 18 theses)