Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermented milk productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Posouzení kvality fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Klára Orestová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t8e9cx// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
(Lucie Rajmicová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Probiotické mikroorganismy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Martina Andrýsková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ex8ryb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
(Eva Ziková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
(Lucie Červenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Probiotické mikroorganismy ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Martina Andrýsková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ex8ryb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
(Romana Nováková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Metody měření viskozity kysaných mléčných výrobků
(Roman Šebela)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emrz2c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
(Lucie Červenková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma