Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentovane masne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
(Klára Janíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
(Tereza VECKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d516dn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
(Radek HOLÍK)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
(Pavel Votava)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//srafev// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
(Lucie KOSTŘICOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
(Romana Korandová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zz1094// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
(Kateřina Zelinková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ci5gh9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
(Jakub Riemel)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cg817q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Alice Čalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6das0x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Antonín Illík)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma