Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentovane masne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
(Michaela Nerádová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků
(Vít Dikoras)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ds7hck// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků
(Lucie Nováková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7rshqj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Barbora Chytilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj fermentovaných a sušených masných výrobků
(Jan Srovnal)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3scs28// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Monika Bělašková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxgupq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Romana Korandová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//br5a2j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Typizace vybraných druhů grampozitivních baterií izolovaných z fermentovaných masných výrobků
(Taťána Horáková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ljy36n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
(Veronika Kučabová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
(Lukáš Bednář)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//389ozv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma