Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fermentovane masne vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
(Dagmar Bábková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Monitoring obsahu biogenních aminů ve fermentovaných masných výrobcích
(Monika Strašáková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bcntb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
(Marika Lhotská)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Jan BEDRNÍČEK)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8lb7an// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Experimentální infekce Encephalitozoon cuniculi získaná z fermentovaných masných výrobků
(Klára BRDÍČKOVÁ)2019, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//mtb2oc// | Biologie / Parazitologie | Práce na příbuzné téma
Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
(Milada Vašíčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma