Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentovane masne vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
 (Michaela Nerádová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků
 (Vít Dikoras)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ds7hck// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace a výroba fermentovaných masných výrobků
 (Lucie Nováková)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7rshqj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Barbora Chytilová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj fermentovaných a sušených masných výrobků
 (Jan Srovnal)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//3scs28// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Monika Bělašková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xxgupq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Romana Korandová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//br5a2j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Typizace vybraných druhů grampozitivních baterií izolovaných z fermentovaných masných výrobků
 (Taťána Horáková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ljy36n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití moderních metod při sledování diverzity mikroflóry u fermentovaného masného výrobku
 (Veronika Kučabová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ga1qdu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
 (Lukáš Bednář)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//389ozv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)