Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentovane mlecne produkty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Mléčné vysokotučné produkty s obsahem probiotik
 (Kateřina Šebestová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//um503z// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
 (Daria Churiakova)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů
 (Marie ZÁMEČNÍKOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//avtzrs// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Využití táhlovitých kmenů bakterií mléčného kvašení při výrobě fermentovaných mléčných produktů
 (Lucie Červenková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tqmhzm// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Bioaktivní peptidy mléka a mléčných produktů
 (Eliška Hájková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z3ltvk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
 (Ondřej Černý)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné výrobky
 (Jitka VESELÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku nutričně významných složek na vybrané vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků
 (Simona HONESOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//253q04// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Probiotické mikroorganismy ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Martina Andrýsková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ex8ryb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Probiotické mikroorganismy v mléčných produktech
 (Květa KORANDOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//wn1r6p// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)