Theses on the same topic (having an identical keyword):
fermentovane mlecne vyrobkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
(Magdaléna Zvonková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
(Viktorie Omelková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Fermentované mléčné výrobky
(Jitka VESELÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Fermentované mléčné nápoje
(Karolína Horáková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3swt6q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Změny obsahu probiotických bakterií během skladování vybraných mléčných výrobků
(Denisa Vanišová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/atagc/ | Nutriční terapie / | Theses on a related topic
Stanovení antioxidační aktivity ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Lukáš Navrátil)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pwhpc// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Rheologické vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
(Dominika Ziková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j0qqot// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic